website laten maken

Website laten maken

Jouw website: ons gezamenlijke succes.


Website laten maken
Een website laten maken met Luxhost betekent dat we samen werken aan een perfecte website voor jouw bedrijf. Jij levert de input en wensen. Wij bouwen met onze kennis en ervaring jouw website waar we beiden trots op zullen zijn. Zo wordt het jouw website van ons (samen). Al meer dan 500 organisaties hebben met ons een website laten maken en hun bedrijf beter vindbaar gemaakt. Zowel voor grote landelijk opererende bedrijven en overheidsinstanties tot kleine ZZP bedrijven en starters bieden we een passende oplossing.

Fantastische vormgeving, ambachtelijk ontworpen

Een website laten maken bij Luxhost betekent dat ervaren specialisten jouw website ontwerpen. Voordat we gaan bouwen neemt een van onze vormgevers contact met je op om samen het doel en de doelstelling van de website met je te bespreken. Op basis van jouw input en onze ervaring wordt de complete website vormgegeven en ontwikkeld. Dit doen we samen. Het wordt jouw website, maar ook wij zijn er trots op. Jouw website van ons (samen).

Onze vormgevers ontwerpen een uniek webdesign dat precies bij de uitstraling van je bedrijf of dienst past. We houden rekening met de laatste trends en bouwen gegarandeerd een website waar je dol op bent.

website-maken
Geschikt op elk scherm
100% Responsive

Steeds meer mensen bezoeken een website via hun mobiel of tablet. Daarom bouwen wij alle websites standaard in een responsive design geschikt voor elk schermformaat.

Gebruiksgemak

We gebruiken duidelijke lay-outs zodat bezoekers begrijpen wat ze op je website kunnen doen. Daarnaast gebruiken we de juiste modules die aansluiten op je bedrijf. Bijvoorbeeld een reserveringsformulier of een productoverzicht.

Meer klanten en omzet
Ingericht op basis van jouw doelen

Samen met jou bepalen we wat de doelen zijn van je website. Bijvoorbeeld dat mensen een offerte aanvragen, een afspraak inplannen of contact opnemen. Aan de hand van die informatie richten we je website zo in dat bezoekers gemakkelijk hun doel bereiken.

Je hoeft geen expert te zijn

We hebben al honderden ondernemers geholpen met een doelgerichte website die klanten oplevert. Jij hoeft dus geen marketing expert te zijn. We geven je kosteloos advies over de marketing en hoe je de website het best voor je laat werken.

responsive
Basis
€ 399,-

Website met 1 tot 4 pagina's

basis icon
Geavanceerd
€ 799,-

Website met veel pagina's

geavanceerd icon
Grote projecten
Prijs op aanvraag

Voor als je iets anders wilt

projecten icon

Onze werkwijze


Kennismaking

Wij zijn benieuwd wie jij bent. Wat zijn jouw wensen? Wie is je doelgroep? En wat wil je bereiken? en natuurlijk: hoe kunnen wij je helpen?

Vormgeving

Onze ontwerpers maken het eerste ontwerp gebaseerd op jouw wensen en op de laatste ontwikkelingen. En we gaan door tot jij tevreden bent!

Bouwen

Als jij tevreden bent gaan we aan de slag met het bouwen van je website. Daarna leveren we je een testversie op. Check, check, dubbel check!

Onderhoud en techniek

De website wordt gebouwd volgens de laatste technieken. Tevens onderhouden we hem zodat hij altijd up-and-running is.

Modules

Je kunt jouw website uitbreiden met verschillende modules, bijvoorbeeld: nieuws, blogs, portfolio en/of een formulier. Alles is mogelijk!

Ontwerp

Een gebouwde website is jouw plek op het internet, daarom is het belangrijk dat je een goede indruk maakt op jouw bezoekers. Daarbij kan Luxhost jou helpen door een mooie website voor je te bouwen en/of ontwerpen voor je te maken.

Bekijk hieronder een paar voorbeelden of neem een kijkje in onze volledige portfolio.

Juwelier van wou
website vanwou
rijschool leith
website rijschoolleith
germany cars urk
website germanycars