SSL Certificaten

Beveilig jouw site en voeg vertrouwen toe aan uw bezoekers

Kies jouw validatieniveau

Domain Validation (DV) Basis Beveiliging

Uitgegeven in minuten, ideaal voor blogs, sociale media en persoonlijke websites

Koop
Organization Validation (OV) Sterk zakelijk niveau SSL

Bedrijfsidentiteit opgenomen in certificaat, ideaal voor zakelijke websites

Koop
Extended Validation (EV) Maximale bescherming en vertrouwen

Groene adresbalk & bedrijfsnaam weergegeven, ideaal voor e-commerce

Koop

Niet zeker? Bekijk alle certificaten

Wat is SSL?


SSL-certificaten zijn fundamenteel voor internetbeveiliging. Ze worden gebruikt om een gecodeerde verbinding tot stand te brengen en gegevens veilig te verzenden tussen een browser of computer van een gebruiker en een server of website.

 • Brengt een veilige verbinding tot stand tussen een browser en een server
 • Versleutelt communicatie om gevoelige informatie te beschermen die uw klanten aan u verstrekken
 • Plaatst een hangslot naast uw webadres in de browser
 • Verifieert de identiteit van een organisatie

Standard SSL (Domain Validated) Certificaten zijn het eenvoudigste en meest voorkomende type SSL-certificaat. OV en EV Certificates verifiëren ook de identiteit van het bedrijf of de organisatie die het certificaat heeft en geef meer vertrouwen aan eindgebruikers.

Verbeter uw zoekmachine ranking

Zorg voor vertrouwen en online beveiliging voor bezoekers en bedrijven van uw website.

Google wil het web veiliger maken en een groot deel daarvan is ervoor zorgen dat de sites die mensen toegang hebben via Google veilig zijn. Dat is de reden waarom websites die SSL gebruiken, hebben geprofiteerd van een hogere ranking in zoekresultaten.

Er zijn ook veel meer redenen om SSL aan jouw website toe te voegen:

Versleutelde gevoelige gegevens
Bescherm de privacy van gebruikers
Veilige online transacties
Activeer HTTPS en het slotpictogram
Bewijs legitimiteit
Verhoog de SEO-rangorde

Browsers zijn veranderd, blijf niet achter

Webpagina's die niet via HTTPS worden weergegeven, worden nu weergegeven als 'niet veilig' in Google Chrome en Mozilla Firefox. Laat jouw website niet een van hen zijn. Voeg SSL vandaag toe.
Upgrade met ons en krijg een extra 12 maanden gratis. Leer meer »
Upgrade naar Extended Validation SSL

Upgrade met ons en krijg een extra 12 maanden gratis.

Extended Validation Certificaten bieden het hoogste niveau van validatie en vertrouwen. Ze valideren en tonen de naam van het bedrijf of de organisatie samen met de groene adresbalk, een van de meest herkenbare vertrouwensindicatoren op internet.


Standard SSL
Extended Validation SSL

Leer meer over Extended Validation SSL Certificates

 • RapidSSL

  LevertijdRealtime
  Validatie Domein
  Site Seal Static

  €20.00Euro/yr
  Leer meer
 • GeoTrust QuickSSL Premium

  LevertijdRealtime
  Validatie Domein
  Site Seal Dynamic

  €65.00Euro/yr
  Leer meer
 • GeoTrust True BusinessID

  LevertijdRealtime
  Validatie Domein + Basic Business
  Site Seal Dynamic

  €80.00Euro/yr
  Leer meer
 • Symantec Secure Site

  Krijg een kosteneffectieve bescherming en bepaal de kracht van de industrie. Van de eerste naam in beveiliging. Bescherm uw niet transactionele en / of interne sites met maximaal 256-bits codering. Zonder er meer voor uit te geven dan nodig is.

  €243.40Euro/yr
  Leer meer
 • Symantec Secure Site Pro

  Versterk de beveiliging van uw gehele site met ECC-codering en proactieve beoordeling van kwetsbaarheden. Bescherm uw transacties, gegevens en communicatie met ECC-, RSA- en DSA-algoritmen voor de sterkste codering die u kunt krijgen.

  €591.68Euro/yr
  Leer meer
 • Symantec Secure Site EV

  Voeg de kracht van zekerheid toe aan uw sites en beveiliging, met visuele herinneringen dat elke seconde van elk bezoek wordt beschermd. Geef uw bezoekers een visuele garantie dat hun transacties worden beschermd met RSA- en DSA-algoritmen. Allemaal met één certificaat.

  €741.68Euro/yr
  Leer meer
 • Symantec Secure Site Pro EV

  Combineer het meest geavanceerde coderingsalgoritme met visuele zekerheidssignalen, voor meer zekerheid zonder vragen. Bescherm uw klanten met maximaal 256-bits codering en 3 algoritmen en zorg tegelijkertijd voor visueel bewijs dat ze echt op uw site staan.

  €1,137.91Euro/yr
  Leer meer
 • RapidSSL Wildcard

  LevertijdRealtime
  Validatie Domein
  Site Seal Static

  €140.00Euro/yr
  Leer meer
 • GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard

  Beveilig snel uw domein en alle subdomeinen op hetzelfde niveau. GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard-certificaten zijn een van de snelste manieren om al uw subdomeinen te beschermen op een enkel certificaat. Ons geautomatiseerde e-mailverificatieproces betekent dat u uw certificaat binnen enkele minuten ontvangt. Met QuickSSL Premium-wildcardcertificaten krijgt u onbeperkte subdomeinen en op een onbeperkt aantal servers - één certificaat dat zich aanpast naarmate uw bedrijf groeit.

  €141.32Euro/yr
  Leer meer
 • GeoTrust True Business ID Wildcard

  Vereenvoudig het certificaatbeheer met het gemak van een Wildcard-certificaat. GeoTrust® True BusinessID Met wildcard-certificaten kunt u meerdere subdomeinen beveiligen op een enkel certificaat, waardoor de beheertijd en kosten worden verkort. Of het nu de startpagina van uw bedrijf is of de hostnaam van uw e-mailserver, het beschermen van gevoelige informatie is uw doel en het is ook ons doel.

  €325.06Euro/yr
  Leer meer

Wat is een SSL-certificaat?

SSL-certificaten maken gegevenscodering op het internet mogelijk en zorgen ervoor dat gegevens veilig van een webserver naar een browser kunnen worden verzonden. Met SSL kan jouw website het https-protocol gebruiken en een hangslot weergeven in webbrowsers van eindgebruikers om aan te geven dat de verbinding veilig is.

Waarom heb ik een SSL-certificaat nodig?

SSL-certificaten zijn een essentieel onderdeel van internet. Ze coderen niet alleen de communicatie tussen uw computer en de server waarop een website zich bevindt, maar ze bieden ook de verificatie dat een site is wat hij beweert te zijn.

Wat zijn de verschillende soorten SSL?

Er zijn 3 verschillende beveiligingsniveaus waarop SSL-certificaten zijn gebaseerd. Domein gevalideerd (DV), organisatie gevalideerd (OV) en uitgebreide validatie (EV). Het belangrijkste verschil tussen de soorten certificaten heeft betrekking op de informatie die de certificeringsinstantie, RapidSSL, GeoTrust en Symantec nodig heeft en valideert om een certificaat af te geven. De hogere certificaatniveaus vereisen meer informatie en worden vaak weergegeven in de browserbalk. EV SSL maakt bijvoorbeeld de browserbalk groen en toont de organisatienaam aan bezoekers om meer vertrouwen te genereren.

Wat is een Wildcard SSL-certificaat

Een Wildcard SSL-certificaat biedt dezelfde coderings- en authenticatiefuncties als andere SSL-certificaten, maar kan ook worden toegepast op een onbeperkt aantal subdomeinen van een website. Een Wildcard SSL-certificaat ondersteunt het hoofddomein (example.com) en de bijbehorende subdomeinen. Leer meer

Wat zijn de voordelen van een EV SSL-certificaat?

EV of Extended Validation is de hoogste klasse SSL die tegenwoordig beschikbaar is en geeft meer geloofwaardigheid en vertrouwen aan jouw website dan andere SSL-certificaten. Ze bevatten functies zoals de groene adresbalk en weergave van uw bedrijfsnaam waarvan is bewezen dat ze het vertrouwen en het vertrouwen van de consument versterken.

Wat als ik al een SSL-certificaat heb?

Je kunt op elk moment naar ons overschakelen. We bieden zeer concurrerende prijzen en als je al een bestaand certificaat hebt, voegen we de resterende geldigheid die jij hebt aan jouw bestaande SSL-certificaat van een concurrent toe tot een maximum van nog eens 12 maanden. Leer meer

Onze SSL-certificaten zijn afkomstig van enkele van de meest vertrouwde merken in Online Security.