E-mail Beveiliging, speciaal voor jou

Neem de controle van je mailbox terug in handen

Inkomende e-mailfiltering
Bescherm uw netwerk

Elimineer spam en virussen uit e-mail voordat ze uw netwerk bereiken

Van €2.99Euro/mo/domein
Leer meer Koop
Uitgaande e-mailfiltering
Bescherm uw reputatie

Voorkom dat spam en virussen uw netwerk onbewust verlaten

Van €2.99Euro/mo/domein
Leer meer Koop
Email Archivering
Back-up en Naleving

Verlies nooit meer een e-mail en zorg voor e-mailgegevensintegriteit voor wettelijke naleving

Van €65.00Euro/yr/domein
Leer meer Koop
Aangedreven doorspamexperts

Blokkeer bijna 100% van virussen, malware en spam voordat ze ooit in je mailbox komen

Inkomende e-mailfilters bieden u al deze voordelen ...
Volledige bescherming tegen Postvak IN tegen concurrerende prijzen
Extreem nauwkeurige filtering
Eenvoudige configuratie
Verhoog de e-mailcontinuïteit en redundantie van inkomende e-mail
Verschillende rapportage-opties
Vriendelijke interface om u de volledige controle over uw e-mail te geven
Verhoog de productiviteit van medewerkers
Compatibel met elke mailserver
Waarom kiezen voor SpamExperts Incoming Filter?

Inkomende e-mailfilters filteren alle inkomende e-mail en elimineren spam en virussen voordat deze bedreigingen uw netwerk bereiken met een nauwkeurigheid van bijna 100%. Dankzij het uitgebreide controlepaneel behoudt u de volledige controle. Bovendien is uw e-mail in de wachtrij geplaatst voor het geval uw e-mailserver niet werkt. In de wachtrij staande e-mail kan worden geopend, gelezen en beantwoord via de web-interface, wat bijdraagt aan de continuïteit van uw inkomende e-mail!

Waarom heb je een professionele inkomende filter nodig?

Stop met het risico van IT-netwerkbedreigingen. Als uw Inbox elke dag overvol is met ongevraagde bulkmail, dan is dat een teken dat u een professionele Incoming Filter-oplossing nodig hebt. Krijg volledige bescherming voor je Inbox en zeg gedag tegen spam, virussen en malware!

Hoe het werkt

Zodra uw domein (automatisch) is geïmplementeerd in het binnenkomende filter en filteren is geactiveerd, gaat e-mail door de filterwolk van SpamExperts. Inkomende e-mails worden veilig geanalyseerd en in realtime gescand. Geen training of configuraties vereist en alles werkt uit de doos. Alle berichten die als spam zijn gedetecteerd, worden naar de quarantaine verplaatst, terwijl niet-spam naar uw e-mailserver wordt verzonden. De quarantaine kan worden gecontroleerd in het gebruiksvriendelijke SpamPanel, via e-mailrapporten of zelfs rechtstreeks in uw e-mailclient! Geen verspilde tijd meer in de omgang met spam, focus uw energie eenvoudigweg op zakelijke taken, terwijl u de volledige controle behoudt.

Uitgaande e-mailfiltering biedt u al deze voordelen ...
Nooit meer blacklisten
Bescherm de reputatie van uw merk en IT-systemen
Vermijd het afmelden van gerelateerde kosten
Vergroot de continuïteit en levering van uitgaande e-mail
Verbeter de productiviteit van medewerkers
Verbeter de beheersbaarheid van misbruik
Wat is uitgaande filtering?

Uitgaande e-mailfilters zijn van vitaal belang om de reputatie van uw IT-infrastructuur te waarborgen en ervoor te zorgen dat al uw uitgaande e-mail veilig arriveert waar dat moet. Deze professionele oplossing zal voorkomen dat spam en virussen uw netwerk verlaten en voorkomen dat uw IP ('s) opnieuw op de zwarte lijst komen te staan. Bovendien biedt het Outam Filter van SpamExperts u de rapportage en hulpmiddelen voor het detecteren van besmette accounts en het blokkeren van gebruikers die spammen.

Waarom heb je het nodig?

Heeft uw netwerk ooit e-mail zonder spam verstuurd? Vanwege netwerkgebreken kan bijna elk apparaat in gevaar worden gebracht om uitgaande SMTP te verzenden, waardoor spam of malware uit uw netwerk kan worden verzonden zonder dat u het weet! Daarom is het van cruciaal belang dat u investeert in een professionele Outgoing Filter-oplossing. Handhaaf de goede reputatie van uw bedrijf, zorg dat spam uw netwerk niet verlaat en voorkom dat u op de zwarte lijst komt te staan zodat uw e-mail altijd binnenkomt waar deze bestemd is.

E-mailarchivering biedt u al deze voordelen ...
Inclusief inkomende en uitgaande e-mailfiltering!
Verlies nooit meer een e-mail!
Realiseren van wettelijke naleving
Verbeter de prestaties van het IT-systeem
Gebruiksvriendelijk gegevensbeschermingsbeheer
E-mailcontinuïteit, ondersteuning voor journaling en eenvoudige herlevering toegevoegd
Gecomprimeerd, gecodeerd en veilig archief
Email Archivering

Met e-mailarchivering worden alle inkomende en uitgaande e-mailberichten beschermd en beschermd voor latere toegang. Het is een geweldige manier om verloren of per ongeluk verwijderde e-mails te herstellen, de auditreactie te versnellen, e-mails en bijlagen met betrekking tot intellectueel eigendom te beveiligen, evenals voor eDiscovery-doeleinden in geval van een geschil.

Waarom heb je het nodig

Ben je wanhopig op zoek naar een belangrijke e-mail van vorig jaar, maar kan je deze niet vinden en riskeer je een boete of verlies je een belangrijke zakelijke deal als gevolg hiervan? Voorkom dit met een professionele Email Archiving-oplossing. E-mailarchivering is een essentieel hulpmiddel om een veilige back-up van alle e-mail te behouden en wettelijk te voldoen.

Tegelijkertijd, omdat e-mailuitwisselingen gerechtelijke macht hebben en juridisch bindend zijn, is e-mailcompliance een uiterst belangrijke zorg voor organisaties geworden. Daarom is het in bepaalde industrieën verplicht om een veilige back-up van alle e-mailberichten te bewaren en wettelijk te voldoen.

Aanmelden en aan de slag gaan
Kies ProductToegevoegde opties


€2.99Euro/mo €65.00Euro/yr €2.99Euro/mo €65.00Euro/yr €5.98Euro/mo €10.47Euro/moVeel Gestelde Vragen
Hoe werkt het?

E-mail wordt gerouteerd via intelligente SpamExperts-zelflerende servers die spam detecteren en blokkeren voordat deze u ooit bereikt.


Hoe nauwkeurig is het filteren?

Dankzij het dagelijks verwerken van miljoenen e-mails hebben onze e-mailfilters een toonaangevend tarief met bijna 100% nauwkeurigheid.

Kan ik berichten herstellen die worden geblokkeerd?

Ja, dankzij een uitgebreid bedieningspaneel met log-search, quarantaine en vele andere hulpprogramma's kunt u de status van elke e-mail controleren die door het systeem is gegaan.


Hoe lang duurt het om te installeren?

De instellingen zijn snel, geautomatiseerd en zullen binnen enkele minuten uw e-mail beschermen.

Wat is e-mailarchivering?

E-mail is tegenwoordig zo belangrijk, met het archiveren van e-mail veilig wordt opgeslagen, geeft u extra vertrouwen en gemoedsrust.


Hoeveel e-mails kan ik opslaan?

E-mailarchivering omvat standaard 10 GB gecomprimeerde e-mailopslag. Als u meer opslagruimte nodig heeft, kunt u extra licenties van 10 GB toevoegen.

spamexperts