Hosting en web design

Over ons – Luxhost

Luxhost

Vind ons op social media!

Wat doen we?

Web development

Web design is onze specialiteit. Ons team is dagelijks bezig om nieuwe websites en projecten te verwezenlijken en bestaande websites te verbeteren. Bij zowel het ontwerpen als het ontwikkelen van websites gaan we steeds op zoek naar meerwaarden om zo uw project net dat extraatje te kunnen geven. Of het nu gaat om een eenvoudige website,  een uitgebreide webshop of een community. Voor duidelijke, gebruiksvriendelijke websites moet u bij Luxhost zijn.

Web hosting

Webhosting/hosting is het onderbrengen van je website op een server die permanent verbonden is met internet. Op die manier is je website bereikbaar voor al je bezoekers. U huurt dus ruimte op een van onze servers. Vervolgens beheren wij de server voor u en zorgen ervoor dat uw website veilig en bereikbaar is. Voor het hosten van een website hoeft u geen verstand te hebben van het configureren van een server. Wij doen dit namelijk voor u.

Over ons

Luxhost specialiseert zich in webdesign en ontwikkelt moderne en betaalbare websites met HTML en WordPress. Wij gebruiken voor u de nieuwste technieken, aangevuld met een flinke dosis logica en inlevingsvermogen. Indien gewenst verzorgt Luxhost ook de hosting, updates en beveiliging van uw website. Bovendien levert Luxhost ook internet diensten zoals domeinnamen, webhosting, zakelijke email adressen, web design, webshops, logo’s en het ontwerpen van huisstijlen .

Altijd veilig

Uw website is altijd veilig en goed bereikbaar.

Betrouwbaar

Onze hosting heeft een uptime van 99,99%.

Dagelijkse back-up

Dagelijkse back-ups inbegrepen, tot 3 dagen terug.

Onze eigenschappen

web design
HTML/CSS
Photoshop
Web design
Wordpress
Javascript
MySQL