office365

Essentials
Office 365
 • 1 TB OneDrive opslag
 • Office Online: Webversies
 • 50 GB e-mail postvak
€ 62,99 p/J
€ 5,50 p/M
Business
Office 365
 • 1 TB OneDrive opslag
 • Office Online: Webversies
 • Office 2016 op 5 apparaten
€ 119,99 p/J
€ 12,- p/M
Premium
Office 365
 • 1 TB OneDrive opslag
 • Office Online: Webversies
 • Office 2016 op 5 apparaten
 • 50 GB e-mail postvak
€ 155,- p/J
€ 13,55 p/M
ProPlus
Office 365
 • 1 TB OneDrive opslag
 • Office Online: Webversies
 • Office 2016 op 5 apparaten
€ 190,- p/J
€ 16,50 p/M
E1
Office 365
 • 5 TB OneDrive opslag
 • Office Online: Webversies
 • 50 GB e-mail postvak
€ 99,96 p/J
€ 8,60 p/M
E3
Office 365
 • 1 TB OneDrive opslag
 • Office Online: webversies
 • Office 2016 op 5 apparaten
 • 100 GB e-mail postvak +
 • Onbeperkt archief
€ 264,- p/J
€ 23,00 p/M
E5
Office 365
 • 1 TB OneDrive opslag
 • Office Online: webversies
 • Office 2016 op 5 apparaten
 • 100 GB e-mail postvak +
 • Onbeperkt archief
€ 419,- p/J
€ 35,50 p/M

Beter samenwerken met Office als abonnement


Office 365 is de vertrouwde Office waar u graag mee werkt. Op alle apparaten die u wilt, wanneer u wilt en waar u wilt. Dit bevat, naast vertrouwde programma's zoals Word en Outlook, ook apps waarmee u beter communiceert, samenwerkt en meer voor elkaar krijgt. Omdat het in de cloud werkt kunt u overal en altijd bij u bestanden, op uw computer op kantoor of uw laptop thuis. Met Office 365 zijn uw documenten altijd up-to-date en deelt u ze waar en wanneer u maar wilt. Office 365 zorgt ervoor dat u documenten altijd up-to-date zijn en dat ze waar en wanneer u maar wilt gedeelt kunnen worden.
Bekijk de agenda's van collega's, zie wanneer ze online zijn en stuur ze een chatbericht, waar ze ook maar zijn. Werk samen in dezelfde documenten en vergader online met je team. Office 365 bevat Word, Excel, Powerpoint, Outlook en de rest van de Office-producten waar allemaal online gewerkt mee kan worden. Al deze applicaties worden automatisch up-to-date gehouden. Ons ervaren supportteam staat klaar om u te ondersteunen en wij garanderen een uptime van 99,9%. Office365 biedt u het het hele jaar door de beste mogelijkheden!

info-office-image

Stap nu over naar het nieuwste met Office 365

Altijd up-to-date op uw pc, tablet en smartphone
Realtime samenwerken in documenten
Overal en online snel vergaderen
Altijd de nieuwste versie, nu met Office 2016
Uw Office veilig gehost in de cloud
Uw vertrouwde en nieuwe programma's altijd bij de hand. Dat is Office 365.
Werk altijd en overal met de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma’s op elk apparaat. Inclusief 50 GB Exchange e-mail en agenda en opslagruimte vanaf 1 TB.
Outlook: Weet wat er gebeurt

Zorg dat u beter verbonden bent en productiever kunt werken met een duidelijke, geïntegreerde weergave van uw e-mail, agenda, contactpersonen en bestanden. Ga verder dan alleen basistaken voor e-mail om meer gedaan te krijgen, waar u ook bent, met Outlook op uw iPad®, iPhone®, Android ™-tablet en Android™-telefoon.

Met Word kun je lezen en schrijven

Word is het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma ter wereld. Word laat u snel en gemakkelijk tekst schrijven, bewerken en delen. Realtime kunen U en uw team samen documenten bespreken en bewerken. De mobiele apps van Office tonen u de vertrouwde interface die is geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele apparaten.

Inzicht in gegevens met Excel

Organiseer uw numerieke- of tekstgegevens in Excel-werkbladen en -werkmappen. De applicatie herkent uw patroon en vult de resterende gegevens aan. Excel voert ook automatisch complexe analyses uit en beveelt de best passende diagrammen en grafieken aan.
Met de mobiele apps van Office controleert en bewerkt u documenten op het werk, thuis of onderweg. Deel de nieuwste versie van uw Excel-documenten met collega's en werk realtime samen in uw documenten.

Powerpoint: Til uw presentatie naar een hoger niveau

Powerpoint helpt u met professionele presentaties ontwerpen. Met behulp van ontwerpopties maakt u hoogwaardige presentaties met een maximale visuele impact. Breng uw visie tot leven door realtime samen te werken aan een presentatie met uw collega's. De mobiele apps van Office tonen u de vertrouwde interface die is geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele apparaten.

Exchange Online: Slimmer werken met gehoste e-mail voor bedrijven

Wilt u ook altijd en overal toegang tot uw e-mail en agenda? Met Exchange Online heeft u contact met klanten en collega’s wanneer u dat het beste uitkomt. U werkt veilig op elk apparaat, want uw e-mail staat veilig in de cloud van Microsoft. Bovendien krijgt u gratis hulp op afstand bij de basisinstallatie, zo kunt u zo direct aan de slag.

SharePoint: De nieuwe manier om samen te werken

Of u nu als een team of individueel werkt, met SharePoint organiseert u informatie, personen en projecten. Gebruik SharePoint om contact te maken met personen, ideeën te delen en de manier waarop u samenwerkt opnieuw uit te vinden. In SharePoint vindt u eenvoudig antwoorden, doet u nieuwe inzichten op en maakt u contact met experts.

OneNote: Al uw notities op al uw apparaten

Gebruik OneNote thuis, onderweg of op kantoor om afspraken, ideeën en taken vast te leggen. Deel uw notitieblokken met collega's zodat zij deze kunnen bekijken of bewerken. Koppel apps aan uw notitieblok en voeg webafbeeldingen, e-mail en foto's van documenten toe. OneNote is te gebruiken op al uw apparaten.

Publisher: Spring eruit

Publisher biedt u nieuwe ontwikkeltools om vrijuit te experimenteren en met nog meer flair te ontwerpen. Publiceer zoals uw doelgroep dat het liefst ziet en personaliseer uw publicaties met vertrouwde hulpmiddelen. Uw documenten worden standaard in de cloud opgeslagen. Delen en samenwerken is niet meer dan het versturen van een link. Deel bijvoorbeeld een pagina of verzend de hele publicatie als HTML in een e-mail.

OneDrive voor Bedrijven: Dé plek voor alles in uw werkleven

Met OneDrive voor Bedrijven heeft u uw bestanden altijd bij de hand. Sla ze veilig op en deel ze eenvoudig met collega’s. De online opslag kunt u overal bereiken op elk device. U krijgt bovendien gratis hulp op afstand bij de basisinstallatie, zo kunt u direct aan de slag.

Beter samenwerken met Skype voor Bedrijven

Eén professioneel platform voor bellen, chatten, vergaderen, video en delen. Skype voor Bedrijven is een efficiënte oplossing om snel contact te maken met collega’s en zakenpartners. Alles is geïntegreerd met de vertrouwde Office-programma’s die u en uw collega's elke dag gebruiken.

Power BI: Breng uw data tot leven

Met Power BI analyseert u data en deelt u inzichten. Integreer Power BI met uw belangrijkste applicaties en breng uw gegevens samen. U kunt uw bedrijf monitoren en krijgt snel antwoorden via uitgebreide dashboards op elk apparaat. Power BI transformeert uw bedrijfsgegevens tot sprekende visuals die u makkelijk kunt delen. Blijf op de hoogte, ontdek trends en breng uw bedrijf naar een hoger niveau.

Access: Doe meer met uw gegevens

Access is nu veel meer dan een middel om desktopdatabases te maken. Het is een gebruiksvriendelijke tool om snel databasetoepassingen voor browsers te maken voor uw bedrijfsvoering. Uw gegevens worden automatisch opgeslagen in een SQL-database, dus zijn ze beter beveiligd dan ooit, en u kunt uw toepassingen gemakkelijk met collega´s delen.

Sway voor professionele digitale storytelling

Met Sway maakt en deelt u in een handomdraai mooie rapporten, presentaties en meer. Sway brengt uw verhaal tot leven met interactieve inhoud en voorgestelde informatie. In enkele klikken transformeert u uw Sway in een fantastisch ontwerp. Uw collega's en klanten bekijken uw Sway eenvoudig zonder zich aan te melden of software te downloaden.

Zoeken en ontdekken met Office Delve

Gebruik Delve om snel relevante personen, inhoud en gesprekken te zoeken. Delve haalt aangepaste inhoud voor u boven water op basis van waaraan u werkt en welke trends rondom u plaatsvinden in Office 365.

Yammer: Waar teamwork werkelijkheid wordt

Yammer is het besloten sociale netwerk van uw bedrijf dat u en uw teams helpt alles onder controle te houden. Start gesprekken, werk samen aan bestanden en organiseer projecten, zodat u meer kunt doen en sneller kunt werken.

Project: Succesvolle projecten afleveren

Vereenvoudig het beheer van projecten en werk vanaf vrijwel elke locatie samen met de juiste tools voor projectmanagers, projectteams en beslissers. Project is de flexibele online oplossing voor projectportfoliobeheer (PPM). U werkt efficiënt en bepaalt prioriteiten door gegevens in een visueel uitgebreide en contextuele interface te verzamelen. Door verschillende hulpmiddelen werkt u naadloos en realtime samen om al uw teamleden de informatie te bieden die ze nodig hebben. Met Project levert u effectieve presentaties en anticipeert u op wijzigingen met toekomstgerichte weergaven.

Visualiseer complexe informatie met Visio Pro voor Office 365

Werk met Visio Pro voor Office 365 in teamverband aan geavanceerde en veelzijdige diagrammen. Kies uit vele sjablonen en thema’s en maak snel professionele diagrammen. U krijgt gratis hulp op afstand bij de basisinstallatie, zodat u direct aan de slag kunt.

Planner: Samenwerking organiseren met Microsoft Planner

Verbeter de organisatie van samenwerking en werk productiever. Met Planner kan uw team eenvoudig nieuwe plannen maken, taken organiseren en toewijzen, bestanden delen, chatten over werk en updates over de voortgang ontvangen.

Microsoft Staffhub: Welkom bij het perfecte hulpmiddel voor alles op het werk

Microsoft StaffHub is een cloudplatform dat werkt op al uw apparaten. Op het platform kunnen u en uw medewerkers tijd beheren, communiceren en inhoud delen met teams. U geeft uw medewerkers toegang tot de informatie die ze nodig hebben om hun dagelijkse taken uit te voeren.

Microsoft: Teams: De chatoplossing voor de teams van nu

Maak kennis met Microsoft Teams, de nieuwe werkruimte met geïntegreerde chatfunctie in Office 365. Bekijk de chatgeschiedenis van team- of privéchats wanneer u wilt. Plan een bijeenkomst, plaats een e-mailbericht in de thread om het team op de hoogte te houden en zoek naar openbare groepen om samen te werken aan gedeelde projecten. Richt Microsoft Teams in met de inhoud die uw team dagelijks nodig heeft en gebruikt, en geef uw team direct toegang tot alles wat ze nodig hebben in Office 365.

Essentials

Office 365

Business

Office 365

Premium

Office 365

Office 2016 op 5 apparaten word-icon excel-icon powerpoint-icon onenote-icon publisher-icon outlook-icon access-icon
Office online: Webversies word-icon excel-icon powerpoint-icon onenote-icon
OneDrive voor Bedrijven 1 TB 1 TB 1 TB
Exchange e-mail, agenda's, antispam (+domeinkoppeling) 50 GB 50 GB
Skype voor Bedrijven + Online HD video vergaderen
Appbeheer op organisatieniveau
Geavanceerde e-mail Beschikbaar in Business & Enterprise
Toegangsbeheer voor documenten en e-mail Beschikbaar in Business & Enterprise
PSTN-vergadering Beschikbaar in Business & Enterprise
Cloud PBX voor gespreksbeheer in de cloud Beschikbaar in Business & Enterprise
Multi-Factor authenticatie
Sway voor professionele digitale storytelling
Planner
Yammer Basic (sociaal bedrijfsnetwerk)
Microsoft Staffhub Beschikbaar in Business & Enterprise
Microsoft Teams
Antispam
Teamsites (intranetsite voor uw teams)
Zoeken en ontdekken met Delve
Voicemailintegratie (Unified Messaging) Beschikbaar in Business & Enterprise
Zakelijke videoportal Beschikbaar in Business & Enterprise
Skype Meeting Broadcast Beschikbaar in Business & Enterprise
Apps voor Office en SharePoint Beschikbaar in Business & Enterprise
Compliance en gegevensbeveiliging Beschikbaar in Business & Enterprise
eDiscovery Center: hulpprogramma's voor naleving Beschikbaar in Business & Enterprise
Geavanceerde gegevensbeveiliging Beschikbaar in Business & Enterprise
Geavanceerde beveiliging Beschikbaar in Business & Enterprise
Analysehulpmiddelen voor Power BI in Excel
Standaard bij uw abonnement:
Betrouwbaarheid SLA
Beveiliging
Privacy
Medewerkerbeheer
Up-to-date
Active Directory-integratie
Ondersteuning
Gratis hulp bij installatie
€ 5,50 p/M
Bestel nu
€ 12,- p/M
Bestel nu
€ 13,55 p/M
Bestel nu
ProPlus

Office 365

E1

Office 365

E3

Office 365

E5

Office 365

Office 2016 op 5 apparaten word-icon excel-icon powerpoint-icon onenote-icon publisher-icon outlook-icon access-icon
Office online: Webversies word-icon excel-icon powerpoint-icon onenote-icon
OneDrive voor Bedrijven 1 TB 1 TB 5 TB 5 TB
Exchange e-mail, agenda's, antispam (+ domeinkoppeling) 50 GB 100 GB
Onbeperkt archief
100 GB
Onbeperkt archief
Skype voor Bedrijven + Online HD video vergaderen
Geavanceerde e-mail
Toegangsbeheer voor documenten en e-mail
Appbeheer op organisatieniveau
PSTN-vergadering
Cloud PBX voor gespreksbeheer in de cloud
Multi-Factor authenticatie
Sway voor professionele digitale storytelling
Planner
Yammer Basic (sociaal bedrijfsnetwerk)
Microsoft Staffhub
Microsoft Teams
Antispam
Teamsites (intranetsite voor uw teams)
Zoeken en ontdekken met Delve
Voicemailintegratie (Unified Messaging)
Zakelijke videoportal
Skype Meeting Broadcast
Apps voor Office en SharePoint
Compliance en gegevensbeveiliging
eDiscovery Center: hulpprogramma's voor naleving
Geavanceerde gegevensbeveiliging
Geavanceerde beveiliging
Analysehulpmiddelen voor Power BI in Excel
Standaard bij uw abonnement:
Betrouwbaarheid SLA
Beveiliging
Privacy
Medewerkerbeheer
Up-to-date
Active Directory-integratie
Ondersteuning
Gratis hulp bij installatie
€ 16,50 p/M
Bestel nu
€ 8,60 p/M
Bestel nu
€ 23,- p/M
Bestel nu
€ 35,50 p/M
Bestel nu