Kennisbank

Hoe kan ik mijn webmail lezen?

U kunt e-mail te lezen en versturen via Outlook of Outlook Express maar ook via Webmail.

Wanneer u surft naar www.luxhost.nl en daar kies voor de optie "Login: Webmail" en vervolgens inlogt,
met uw volledige e-mailadres met bijbehoren password, kunt u mail ontvangen en versturen.

Een andere optie is de volgende: plaats achter uw domeinnaam :2095. Uw url zal er dan als volgt uitzien: http://www.uwdomein.nl:2095. Wanneer u deze optie gebruikt komt u ook bij uw webmail.

U kunt kiezen uit drie webmail programma's, namelijk NeoMail, Horde Mail en Squirrel Mail. Wanneer u voor de eerste keer inlogt wordt u gevraagd de algemene
instellen te veranderen / aan te passen. Dit hoeft u slechts een keer te doen. Binnen een van de drie webmail programma's kunt u ook uw mappen, mail en e-mail adressen beheren.