Wat is het verschil tussen een extended validation certificaat en een standaard certficaat?

Een Extended Validation (EV) SSL-certificaat heeft een veel uitgebreidere validatie van de aanvrager van het certificaat. Een standaard SSL-certificaat kan iedereen aanvragen, maar bij een Extended validation is er meer controle op bedrijfsgegevens en de aanvrager van het certificaat. Dat maakt dat het EV SSL certificaat minder gevoelig is voor phishing.