Wat houdt Office 365 in?

Office 365 is het vertrouwde Office waar je graag mee werkt. Op je favoriete apparaten, wanneer je maar wilt en waar je ook bent. Naast vertrouwde programma's, zoals Word en Outlook, bevat het ook apps waarmee je beter communiceert, samenwerkt en meer voor elkaar krijgt. In plaats van deze producten zelf aan te schaffen en zelf te installeren, doet Microsoft al het onderhoud en beheren voor jou. Dankzij de flexibiliteit van de cloud kun je altijd bij je bestanden, op je computer op kantoor of je laptop thuis. Met Office 365 zijn je documenten altijd up-to-date en deel je ze waar en wanneer je maar wilt. Bekijk de agenda's van collega's, zie wanneer ze online zijn en stuur ze een chatbericht. Vergader online of werk tegelijkertijd aan dezelfde documenten. Bij Office 356 zitten alle Microsoft Office producten en de daarbij behorende serversystemen (Exchange, SharePoint en Lync).