Koop jouw domeinnaam met Luxhost service

icon-img

Betrouwbaar

Service is meer dan problemen oplossen. Je kunt rekenen op proactief, eerlijk advies. Op het moment dat jouw situatie erom vraagt.

icon-img

Betrokken

Jouw (online) dromen en ambities realiseren. Daar helpen we graag bij. Iedere dag weer, en altijd met oprechte aandacht.

icon-img

Simpel

Snel en eenvoudig je diensten bestellen. En ze daarna direct gebruiken en beheren. Dat is het gemak bij Hostnet.

   Goede prijs-kwaliteitverhouding
  Altijd tevreden klanten
  7 dagen p/w persoonlijk contact

Eindigen met .nl is nog maar het begin.

Uw domein helpt mensen u online te vinden en maakt een eerste indruk. Zoek er een die jou perfect vertegenwoordigt. Er zijn veel unieke domeinopties.Geef je website of blog een voorsprong met een geweldige domeinnaam. Het idee is om een domeinnaam te hebben die uw merk weerspiegelt en die gemakkelijk te onthouden en te typen is.

domain-img
domain-img

Zoek je perfecte domeinnaam.

De eerste stap die je moet zetten, is een domeinnaam zoeken die niet al in gebruik is. Natuurlijk wil je de best mogelijke kiezen. Een .nl of .com-domein is meestal de populairste keuze, maar als je merkt dat de favoriete versie van je domein niet beschikbaar is, dan niet getreurd! Er zijn vele andere domeinextensies (de letters rechts van de punt) die je kunt gebruiken voor allerlei leuke combinaties.

Domeinnaam registreren: kies je favoriete extensie

Het perfecte domein laat mensen in één oogopslag zien waarom je online bent (en waarom je geweldig bent). Vind nu de juiste domeinextensie om meer aandacht en bezoekers te krijgen.

domain-img

Wat zijn de nieuwe domeinextensies?

Het is belangrijk dat de website van jouw bedrijf, project of hobby een passend adres heeft. Bij LUXHOST kun je kiezen uit veel domeinextensies. Heb je al eens gehoord van .amsterdam, .shop of .blog? Ze behoren tot de nieuwe domeinnamen (ngTLDs) Maak je muziek? Kies dan voor een .band-domein. Is je bedrijf gevestigd in onze hoofdstad? Ga dan voor .amsterdam. Wil je je producten online verkopen? Dan is .shop ideaal. Bij LUXHOST vind je altijd een uniek internetadres.

Bekijk alle domeinnamen

Met Luxhost is uw domein meer dan een naam

Jouw domeinregistratie is zo geregeld bij Luxhost. Geniet van de handige extra's om je droom succes te maken.

icon-img

Create free subdomain(s)

From an online learning environment to marketing campaigns: easily create a subdomain under your main domain. Completely free of charge.

icon-img

Gratis SSL-certificaat

Gratis Let's Encrypt SSL-certificaat voor jouw website met behulp van onze geautomatiseerde SSL-tool. Ons systeem zal uw certificaat ook automatisch vernieuwen.

icon-img

Dagelijkse back-ups

Er wordt dagelijks een back-up gemaakt. In het geval van een rampsituatie kunnen we jouw website herstellen naar de laatst beschikbare accountback-up.

Vind jouw domein

  • Voordelige prijzen
  • Klantvriendelijke helpers
icon-img
icon-img

Create WordPress website

Maak snel en eenvoudig een WordPress website of blog.

icon-img

Email

Go For e-mail : simply manage your mailboxes and log in anywhere.

icon-img

Transfer domain name

Have your domain name transferred to Hostnet for free. So arranged.

Met Luxhost uw domein is meer dan een naam.

We raden u aan een kort domein met relevante zoekwoorden te kiezen, zodat bezoekers gemakkelijk toegang hebben tot uw website.

icon-img

Domein beheren

Beheer elk aspect van uw domeinen vanuit één gebruiksvriendelijk configuratiescherm..

icon-img

Domein en e-mail doorsturen

Automatisch omleiden van uw domein bezoekers naar andere gewenste locaties op het web.

icon-img

Deskundige ondersteuning

Klaar om je te helpen via de telefoon of chat op elk moment, om welke reden dan ook! 7 days per week.

Veelgestelde vragen over het registreren van uw domeinnaam
Een domeinnaam is het online adres voor uw website. Het IP-adres is een unieke reeks cijfers en andere tekens die op internet wordt gebruikt om vanaf elk apparaat of elke locatie toegang te krijgen tot websites. Zie een domein als een contactnummer in uw telefoon. In plaats van een reeks ingewikkelde cijfers (IP-adres) in een browser te typen, typ je een domeinnaam in. Een domeinnaam kan worden gevolgd door vele unieke TLD's, waardoor u online opvalt.
Het kiezen van een domeinnaam is belangrijk voor uw website omdat deze uw merk of bedrijf online vertegenwoordigt. We raden u aan een kort domein met relevante zoekwoorden te kiezen, zodat bezoekers gemakkelijk toegang hebben tot uw website. Hoewel uw domein letters, cijfers of koppeltekens kan bevatten, wilt u speciale tekens vermijden, zodat u het gemakkelijk kunt onthouden en in een webbrowser kunt typen.
Wanneer u een domeinnaam koopt, worden uw persoonlijke gegevens geregistreerd bij uw domein en zijn deze te vinden in de openbare WHOIS-directory. Om uw informatie privé te houden, wilt u Bluehost's Domain Privacy + Protection gebruiken, die u ook helpt beschermen tegen spam en identiteitsdiefstal door uw persoonlijke gegevens verborgen te houden en in plaats daarvan generieke Luxhost-contactgegevens op te geven. Domain Privacy + Protection scant ook de website die u met uw domein hebt gemaakt en waarschuwt u als er wijzigingen zijn aangebracht of als er schadelijke malware is.
Ja, als je eenmaal een hostingpakket bij Luxhost hebt gekocht, is het verhuizen van een domein eenvoudig. Volg gewoon de instructies in uw configuratiescherm om de overdracht uit te voeren en begin uw domeinnaam te gebruiken vanaf uw Luxhost-account.